Ajdovščina, Batujska Gasa

5270 Ajdovščina, Slovenia

Lastnosti

  • Balkon
  • novogradnja
  • Sodobna arhitektura

Opis

 

AJDOVŠČINA/BATUJE – BATUJSKA GASA

Posredujemo pri prodaji moderno zasnovanih novograjenih stanovanj v krasnem večstanovanjskem objektu s 23 stanovanji, različnih velikosti (od 54 m2 do 118 m2) plus terasa (od 10 do 40 m2), atriji v pritličju (od 34-75 m2). Stanovanja se prodajajo na ključ, vključena izvedba inštalacij (strojnih in elektro), razpeljava za talno gretje, strojni omet, estrih, stavbno pohištvo (zunanja vrata in vsa okna), toplotna črpalka, kamin, les/keramika, urejena okolica.

Načrtovan večstanovanjski objekt je sestavljen iz štirih delov, ki jih linijsko povezujejo pokrita stopnišča. Objekt je etažnosti P+1N+M. 

Stanovanja so večinoma zasnovana tako, da se vstopa v vežo oziroma hodnik z garderobo in nato prehaja v osrednji dnevni prostor, ki se lahko deli na ločeno kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ali pa so tej prostori zasnovani kot skupen odprt prostor. Prehod v nočni del je preko hodnika. Vsako stanovanje ima svojo shrambo znotraj stanovanja. Spalnice in servisni prostori so večino zasnovani na severni strani objekta, medtem ko so na južni strani odpirajo prostori kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, kabineta. Stanovanja v pritličju imajo na severni strani objekta lasten predvrt in na južni strani vrt s pokrito teraso. Stanovanja v nadstropju in mansardi imajo nad pokrito teraso pritličja ali nadstropja lastno pokrito teraso. Preko dvo ali večramnih pokritih stopnišč, lociranih med posameznimi deli objekta, se prehaja iz pritličja v prvo nadstropje in nato v mansardo, kjer so locirani vhodi stanovanj. V vzhodnem delu objekta je locirano tudi stopnišče, ki služi vstopanju v stanovanje v pritličju, nadstropju in mansardi. Medtem, ko stopnišče v severnem delu objekta služi vstopanju v stanovanje v pritličju in nadstropju. 

V ceno stanovanja je vključen 9,5% DDV ter dve parkirni mesti.

Naprodaj le še zadnje stanovanje (št. 9),velikosti 133,42 m2(92,47m2 notranje površine)=325.000,00 €

Priloge

Facebook