Nova Gorica, Šempeter

5290 Šempeter pri Gorici, Slovenia

Opis

Na lepi in mirni lokaciji prodamo nadstandardno hišo z bazenom in savno, zgrajeno v mediteranskem slogu. Kvalitetna gradnja in uporabljeni materiali ter luksuzna oprema. Razprostira se na parceli v izmeri 536 m2, poleg pa je tudi zazidljiva parcela v izmeri 327 m2, na kateri je manjša pokrita vrtna kuhinja/hiška.

Nudimo prijetno z najboljšimi materiali opremljeno enostanovanjsko hišo, ki zajema v pritličnem delu: predsobo, prostorno dnevno sobo s kuhinjo, pisarniškim prostorom (na tem naslovu je prijavljena tudi poslovna dejavnost), kopalnica in wc ter kurilnico v kateri je nova toplotna črpalka.

Oprema zajema najsodobnejše materiale, od žaluzij, luči, kuhinjske opreme,… V nadstropju se nahaja velika spalnica s savno in veliko garderobno omaro, otroško sobo in kopalnico z wc. Ob hiši je osvetljen bazen- jacuzzi. Hiša zajema 220 m2 (197,60 neto uporabne površine, ki ji pripada pralnica v izmeri 12,60 m2 in odprt balkon 7,00 m2). Razprostira se na parceli, ki zajema skupno 536 m2, poleg pa stoji tudi zazidljiva parcela v izmeri 327 m2, na kateri je manjša pokrita vrtna kuhinja/hiška. Ta parcela ima tudi svoj ločeni dostop, tako da je primerna tudi za gradnjo novega objekta poleg že stoječega. Ob hiši je pod nadstreškom možno parkirati 2-3 vozila.

Zemljiškoknjižno stanje urejeno. Brez bremen.

Vljudno vabljeni.

Facebook