Kamnik, Podgorje

Podgorje, Kamnik, Slovenia

Opis

KAMNIK/PODGORJE

Naprodaj udobna in svetla samostojna hiša v Podgorju blizu Kamnika, ki ponuja sončno lego in odprt pogled na travnike.

Razporeditev/površina/lega

Hiša obsega 170 m2 površine, velikost parcele znaša 839 m2.

Pritličje obsega: predprostor, tehnični prostor, kopalnico, stopnice, dnevno bivalni del z kuhinjo in shrambo ter izhod na teraso.

Nadstropje obsega: kopalnico z utility in tri prostorne spalne sobe.

Na severni strani hiše je predvideno tlakovano dvorišče, medtem ko se na južni strani nahaja prostor za teraso in zelene površine (glej prikaz). Za hišo se nahaja gozdiček, čez povezovalno cesto pa zeleni travniki in njive.

Lokacija/infrastruktura

Mirno in zeleno podeželjsko naselje v neposredni bližini Kamnika, vsa potrebna javna in družbena infrastruktura je oddaljena zgolj pet minut vožnje.

Gradnja/materiali/oprema 

Klasična masivna opečnato – betonska konstrukcija. Opečnata in pločevinasta kritina.Ogrevanje je predvideno na toplotno črpalko in opcijsko kamin.Toplotni ovoj debeline 20 cm, Vhodna vrata InternormPVC troslojna okna z žaluzijami na el.pogon, priprava za prezračevanje in klimo (štiri notranje enote).

Dodatno

Objekt ima urejene priklope na komunalno in energetsko infrastrukturo (vodovod, elektrika, kanalizacija, telekomunikacije – optika).

Naprodaj v IV.podaljšani gr.fazi (vključuje; konstrukcijo s streho in predelnimi zidovi, strojne in elektroinstalacije, ometi in tlaki, stavbno pohištvo, komunalna ureditev in groba okolica).

Pravnomočno gradbeno dovoljenje, urejena meja in dostop.

Vljudno vabljeni.

Facebook