Rudnik, Jurčkova C.

Jurčkova Cesta, 1000 Ljubljana, Slovenia

Opis

LJUBLJANA/RUDNIK – JURČKOVA CESTA 

Naprodaj družinska hiša zgrajena l.1992 v neposredni bližini centra Ljubljane. Velikost hiše je 325m2.  

Razporeditev/lega

  • pritličje: predprostor, velik dnevno-bivalni del z jedilnico in kuhinjo, kateri nudi izhod na veliko bivalno teraso, delavni kabinet, toaleta za goste, velika garaža, kotlovnica ter shramba
  • zgornja etaža: spalnica z ločenim garderobnim delom ter lastno kopalnico, 2 otroški sobi, kopalnica z veliko kopalno kadjo, toaletni prostor, prostoren utility ter fitnes kotiček.

Zemljišče meri 880m2 in je v celoti ograjeno z visoko ozelenelo ograjo in posejanimi drevesi. Na samem zemljišču sta tudi premišljeno umeščeni 2 zidani večnamenski vrtni lopi, ter nadstrešek za 2 osebna avtomobila.

Gradnja/materiali/oprema

Opečni modularni blok, debelina zunanjih zidov je 20cm in dodatnih 10cm izolacije (trdi stiropor), izolacija zgornje etaže je 20cm kamena volna (Krka Novo Mesto),  strešna kritina Gerard.

Stavbno pohištvo, klasična 2- slojna okna, betonske medetažne plošče.

Oprema je višjega kakovostnega razreda ter po večini ostane in je vključena v ceno.

Ogrevanje/priključki

Vsi priključki.

Ogrevanje plinska peč in dodatna možnost ogrevanja z kaminom na trda goriva.

Kanalizacija.

Lokacija in infrastruktura

Hiša se nahaja v neposredni bližini centra Ljubljane, na Jurčkovi cesti. Lokacija je idealna za vse, ki cenijo bližino sprehajalnih poti in narave ob enem pa si želijo stik z urbanim dogajanjem.

Dodatno

Hiša se ponaša z odlično infrastrukturo, nadstandardnim bivanjem, veliko mero zasebnosti in miru ter hkrati tudi vrhunsko udobje.

ZK stanje urejeno – brez bremen.

Prevzem po dogovoru.

Vljudno vabljeni.

Facebook